Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinemeseleiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Yurt konstrüksiyonı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini yoklama kılmak gerekir. Bu Toscanello sinein geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir kural var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her mevsim evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken sıcaklık puroya direk münasebet etmemelidir. Ateşli maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma meselelemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 ayar eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara için azıcık elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu suret çakmaklar çok üstelikdür ve bir tomar yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi natürel alevli çakmaklarla, azıcık mevsim alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kabilinden gözükebilir fakat puro dayanç ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonra ters çevirip nedeniyleünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma meselelemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yüzı tam yanmamışsa, yani bütün bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz sineime amade. Peki evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz sineilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye istemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden sinemeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o denli dağlaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü ferahçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla ikazlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az kontak gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun sinein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein baştan yakma sıkıntı teşkil etmez. Fakat oba konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda kederlilik hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şart olan 2 kuralı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın hararet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 ayar arasında olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız ortamını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile alınlaşmazsınız. Saklama ortamı sıcaklığında töz sıkıntı ortamın itici bileğil bir tomar har olmasıdır. Çünkü hıfız ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız ortamının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz rutubet hıfız ortamı sıcaklığına için takas gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir keyif geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız ortamının keyif geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu sineindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak kesinlikle keyif geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle keyif geçirmedikleri sinein öbür rakiplerine önemli ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.